Tochitura la disc cu carnati si legume

Tochitura la disc cu carnati si legume am incercat-o de nenumarate ori si de fiecare data a iesit mai buna. Cred ca depinde in special cu cine o servim, de ambianta si voie buna. Tochitura am preparat-o la munte cand am fost cu cortul si la diverse petreceri cu multi prieteni. Merita sa o incercati!

Ingrediente tichitura la disc cu carnati si legume:

ardei rosu, galben si verde

ceapa

ciuperci proaspete

verdeata

usturoi

rosii la conserva sau proaspete

 

Mod de preparare tochitura la disc cu carnati si legume

Tochitura la disc cu carnati semiafumati, legume : ardei rosu, galben, verde, ceapa tocata mare, ciuperci proaspete, verdeata, usturoi, si daca ai o conserva de rosii cuburi. Prima data se puna untura (ulei) sau daca poti cumpara o bucata cat o palma de slanina pe care o topesti acolo. Adaugi carnatii ( neaparat semiafumati), mesteci, la cateva minute adaugi legumele fara ciuperci si usturoi. Incearca sa tii legumele si la fript pe marginea discului. Dupa un timp adauga ciupercile, o perioada de cateva minute vor fierbe in apa lasata de ciuperci. Dupa ce reincepe prajeala, daca crezi ca toate s-au rumenit, adauga usturoiul. Dupa maxim 2 minute (de mestecat incontinuu) adaugi conserva de rosii. Mai lasi cateva minute ca sa se amestece gusturile si cu rosiile si gata! Merge cu mamaliga si ardei iute. Ardeiul iute il poti adauga printre legume daca mananca toti invitatii!

Despre tochitura

O mancare traditionala din bucataria romaneasca este tochitura, preparata din care de porc, vitel, pasare, organe, carnati, costita, facuta la tigaie, ceaun sau discsi servita cu mamaliga si branza sau telemea, asortata cu muraturi si mujdei de usturoi.

Tochitura la disc cu carnati si legume

Tochitura la disc cu carnati si legume

20140627-170003-61203286.jpg

20140627-170004-61204998.jpg

20140627-170004-61204133.jpg

20140627-170007-61207940.jpg

20140627-170006-61206780.jpg

20140627-170005-61205892.jpg

Recomandari

Tags: , ,

Comments are closed.