Retete la disc cu kaizer, carnati si coaste de porc

Revin cu retetele la disc : am folosit carnati semiafumati traditionali de porc, ardei rosu, ardei verde, ceapa, ciuperci, patrunjel si leustean. Uneori mai folosesc telina rasa (spre final pt aroma) sau pastarnac. Usturoi intotdeana la final, sa nu stea mai mult de 2 minute pe foc ca sa fie evident. Acum nu am folosit usturoi din probleme medicale.
De fapt au fost 3 retete. Inlocuind doar carnatii cu coaste de porc sau kaizer. Poti face ce vrei pe disc, orice combinatie. In loc de ulei, daca am, folosesc untura. Restu din poze. In viitor o sa pun si un video.

20140623-135846-50326204.jpg

20140623-135848-50328983.jpg

20140623-135848-50328026.jpg

20140623-135854-50334285.jpg

20140623-135847-50327114.jpg

20140623-135850-50330888.jpg

20140623-135853-50333003.jpg

20140623-135859-50339043.jpg

20140623-135857-50337600.jpg

20140623-135849-50329944.jpg

20140623-135856-50336264.jpg

Recomandari

Comments are closed.