Pachet promotional pentru bucatarie cuptor+plita+hota+chiuveta

pachet promotional pentru bucatarie cuptor, plita, hota, chiuveta

detalii si pret

 

Pachet promotional pentru bucatarie desciere:

Pachet promotional pentru bucatarie. Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie.

Folosind un cuptor electric Pyramis poti uita de surprizele neplacute si vei putea savura cu bucurie preparatele tale preferate alaturi de cei dragi.
Electric. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat.
True Fan.Prin folosirea ventilatorului beneficiati de o mai buna circulatie a aerului fierbinte, astfel incat temperaturile setate se ating mai usor, economisind energie. Timpul petrecut la gatirea mai multor preparate pe diferite nivele ale cuptorului acum este acelasi ca si gatitul unui singur preparat.
Clasa A.Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica.
Sticla interioara. Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta.
Ventilator tangential de racire. Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta.

FUNCTII

Incalzire inferioara asistata de ventilator. Caldura este emisa de rezistenta inferioara si se distribuie uniform cu ajutoul ventilatorului. Cu aceasta functie gatit rapid si usor alimentele care nu necesita rumenire.
Gatit traditional. Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza.
Gatit traditional asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform.
Grill. Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.
Grill asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.
Convectie fortata. Caldura emisa de rezistenta circular (din spatele cavitatii cuptorului) este distribuita uniform de catre ventilator. Utilizand aceasta functie puteti gati simultan pe diferite nivele ale cuptorului si diferite tipuri de alimente.
Incalzire inferioara si convective fortata. Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator, iar rezistenta circulara confera un surplus de putere, care permite gatirea mult mai rapida a alimentelor.
Decongelare. Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala. Ventilatorul circula in jurul alimentelor aerul putin incalzit, astfel alimentele de dezgheata rapid si fara a pierde din elementele nutritive.

Pachet promotional pentru bucatarie Plita pe gaz, cu patru arzatoare

Panou de control frontal inclinat

Gratare de sustinere din fonta

Aprindere electronica automata

Valve de siguranta pentru fiecare arzator

Dimensiune: 580x500mm

4 arzatoare:

arzator Wok – 3500W, 2 x arzator semi-rapid – 1750W, arzator auxiliar – 1000W

Setare din fabrica – gaz natural NG 20mbar

Pentru adaptarea la gaz lichefiat apelati la un instalator autorizat. Dimensiunile duzelor pentru GPL:

1 duza Ø 0.50mm pentru arzatorul auxiliar

2 duze Ø 0.65mm pentru arzatoarele semi rapide

1 duza Ø 0.93mm pentru arzatorul Wok

Pachet promotional pentru bucatarie Hota Telescopica ELITELINE Slim Turbo, Inox si metal vopsit

1 motor, 3 trepte de viteza, 60cm

Putere motor 1x130W

Puterea nominala a grupului de absorbtie: 650mc/h

Nivel de zgomot maxim: 71db

Nivel de zgomot minim: 60db

Clasa energetica: D

Clasa de eficienta a filtrarii: C

Clasa de eficienta a iluminarii: G

Diametru tub evacuare: Ø120mm, 2 becuri cu halogen, Filtru anti grasime din aluminiu, Butoane electronice

Pachet promotional pentru bucatarie Chiuveta de bucatarie din inox 18/10 ALEA, dimensiune 790x500mm, dimensiune cuva 340x400mm, adancime cuva 180mm, baza de incastrare 450mm, reversibila, montare pe blat, finisaj lucioas, prevazuta cu garnitura de etanseizare EasyFix, din poliuretan

Accesorii incluse: valva + sifon + elemente fixare

Baterie de bucatarie din alama TRONTO, monocomanda, finisaj cromat, cartus cu disc ceramic, aerator cu limitare de debit, jet cu flux stabil si fara stropi

Accesorii incluse: Racoduri flexibile, Elemente de fixare pe chiuveta sau blat

Recomandari

Comments are closed.