Masina de spalat vase, ce sa alegi?

Masina de spalat vase, ce sa alegi?

In priml rand va voi spune de ce este necesara o masina de spalat vase. Masina de spalat vase este o necesitate si nu un moft, mai ales in zilele de sarbatoare, cand aveti musafiri sau cand dati o petrecere. Spalatul vaselor manual implica mult timp pierdut in bucatarie in loc sa tineti companie musafirilor. Este minunat sa te poti bucura de noile tehnologii. Stim cu totii ca spalatul vaselor pentru barbati este o pedeapsa mai mare decat interzicerea dulciurilor copiilor. Clar, nimanui nu ii place sa piarda timpul in bucatarie doar spaland vase, cand poti face cu totul altceva dupa masa. De exemplu stand linistit pe canapea la  un film, o emisiune, etc.  Se poate și cu buretele într-o mână și farfuria în alta, dar sunt de părere că tehnologia trebuie să ne îmbunătățească viața și o mașină de spălat vase este exemplul perfect.

Cat consuma o masina de spalat vase?

O masina de spalat vase consuma foarte putin, in jur de 9 l. Cand ma gandesc ca masina spala un morman de vase folosind doar zece litri de apa, imi dau seama de economia facuta la apa. Eu cand spal vase consum foarte multa, in special calda. Masina foloseste apa rece, care este mai ieftina.

De obicei folosesc programul de 30 minute, care consuma doar noua litri! Spala excelent vasele, doar ca nu le mai usuca.  Masina consuma cam 0,5 Kwh, la programul scurt iar programele mai lungi, care si usuca, consuma in jur de 1 Kwh.

Produse recomandate:

1. Masina de spalat vase 6th Sense Power Clean Whirlpool ADP 9070 IX, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A+++, Inox

Masina de spalat vase 1

La ciclul de functionare cu 6TH SENSE , optiunea PowerClean se activeaza automat , insa  utilizatorul poate decide daca doreste dezactivarea acesteia.
Presiunea jeturilor PowerClean este ajustata in functie de nivelul de murdarie a vaselor.

6TH SENSE POWERCLEAN
Auto program. Senzorul detecteaza nivelul de murdarie, optimizand parameterii ciclului de spalare. Power Clean ajusteaza presiunea apei in functie de nivelul de murdarie.

detalii si pret

 

 2. Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, 14 seturi, 11 programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Masina de spalat vase 2

Flexy Power – Pentru a optimiza eficienta spalarii pe durata ciclului, Hotpoint a creat un motor de noua generatie extrem de performant. Puternic si eficient la nevoie, alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de tipul murdariei de pe vase.
Zone Wash –  Murdaria dificil de indepartat este de domeniul trecutului. Trebuie doar aleasa zona in care se va efectua spalarea, iar tehnologia ZoneWash a masinilor Hotpoint isi concentreaza intreaga forta de curatare in cosul ales. Rezultatul este o spalare localizata care indeparteaza fiecare tip de reziduu, chiar si pe cele rezistente.

detalii si pret

 

3. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40C10EU, 12 seturi, 4 programe, 1 functie speciala, 60 cm, Clasa A+

Masina de spalat vase, ce sa alegi? - Jurnal de bucatarie

AquaStop –  Protectie 100% impotriva inundatiilor.
Optiune VarioSpeed –  Spalare cu 50% mai rapida cu rezultate optime la spalare si uscare.
Sistem de siguranta impotriva accesului copiilor –  Previne deschiderea nedorita a usii in timpul spalarii.
Tehnologie de protectie a paharelor – Paharele tale sunt tratate cu delicatete.
Cosul superior reglabil pe inaltime –  Ideal pentru vase de dimensiuni diferite.

detalii si pret

 

Recomandari

Tags:

Comments are closed.