Jurnal de bucatarie si eu

jurnaldebucatarie.ro a inceput din pasiunea mea si ideea iubitei cu care am copil. Eu sunt bucatar la jurnal. Menirea site-ului este impartasirea experientelor culinare personale. Nu sunt MasterChef, nu sunt un bun bucatar, doar improvizez. Sunt aici pentru mine. Dupa mai multe incercari de a monitoriza alimentatia mea pe acest site, reincep prin ceva mai simplu. Majoritea asa ziselor retete vor veni din postare de pe telefon, cele mai multe vor avea doar imagini. Mancarea mea in imagini. Eu : tanar (pana la apus) cu an de fabricatie ’85, crescut fara mama, de bunica si tata. Sunt influentat si azi de copilaria de la bunici, de ouale in tigaia cu jumari, de tuciul cu lapte si mamaliga uscata pe margine, de udatul gradinei cu galeata. Lucrurile care iti lipsesc cel mai mult iti modeleaza viata. Eu : Mananc aproape orice animal, pasare sau planta de pe pamant. Mare consumator de porc, la gratar si in tigaie. Iubesc ciorbele de orice. Porcul de Craciun trebuie prajit in tuci si pus la garnita. De aici incepem.

Sfantul porc

Sfantul porc

Recomandari

Tags:

Comments are closed.