Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Faguri cu crema de cacao

Ingrediente faguri cu crema de cacao

– 3 oua
– 4 linguri de zahar
– 4 linguri de ulei
– 5 linguri de lapte
– esenta de vanilie
– 1/2 lingurita amoniac stins cu otet- 50 g unt
– 3 linguri de zahar
– 1-2 linguri cacao
– esenta de rom
– nuca dupa gust si preferinta

Mod de preparare faguri cu crema de cacao

Cum preparam fagurii ?

Se pun ouale intr-un castron si le mixam impreuna cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, vanilia, laptele, amoniacul si faina, pe rand. Se mixeaza toate ingredientele pana se obtine o compozitie omogena. Se ia cate o lingurita de compozitie si se pune din loc in loc in presa de facut gofre ( aparatul de gofre poate fi achizitionat aici, daca nu aveti unul). Se coc aproximativ 5 minute. Repetati pasii pana cand se termina compozitia preparata.

Cum se prepara crema de cacao pentru faguri?

Punem untul intr-un castron si amestecam pana acesta a devenit ca o crema, se adauga zaharul, cacaoa, romul si nuca. Se amesteca bine toate ingredientele si se pune in friguder pana cand terminati toti fagurii de copt.

Recomandari

Comments are closed.