Dorada la gratar

Dorada la gratar : curatat, spalat, pus la scurs ( eventual sters ) important e sa nu fie uda; sare peste tot, interior exterior, in burta mult oregano, ulei de masline o lingura, lasat cu burta in sus sa nu curga uleiul; pe afara dat cu ulei de masline si dupa cu oregano. Oregano din exterior are rolul de a afuma, si ii da un gust minunat de afumat aromatizat.
Completare : ce zic… dorada la gratar, langa cartofi cu oregano la cuptor : cartofi prefierti, pusi in tava cu ulei de masline, oregano si sare, la cuptor 30 minute. In farfurie pestele si cartofii cu (iar) ulei de masline si usturoi cu sana deasupra! Minunat! Un lasat de sec bun.

20140325-180509.jpg

Dorada la gratar

Dorada la gratar

 

Recomandari

Tags:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Salata cu carnati - Jurnal de bucatarie | Retete culinare de poveste - April 5, 2014

    […] Am fost foarte dezamagit de chery, dar oricum am mancat mai mult decat trebuia. Ceva uimitor a fost dorada la gratar de aseara! In seara asta cred ca la cina am portocale, sa fie mai usor si sa nu se […]