De ce sa optezi pentru o chiuveta de colt

De ce sa optezi pentru o chiuveta de colt?

De cele mai multe ori, cand mobilam o bucatarie, colturile incaperii raman nefolosite. Pentru a utiliza eficient si usor fiecare coltisor iti propunem chiuveta de colt. O chiuveta de colt poate folosi spatiul la maxim, reda bucatariei un design aparte si elegant, aceasta fiind apropiata de toate celelalte zone de interes ale incaperii. Chiuveta pe colt este potrivita pentru toate tipurile de bucatarii, de la cele mici si inguste, pana la cele mai spatioase.
Tot aud pareri pro si contra pentru aceste chiuvete. Oare este o varianta buna sau nu? Atunci am intrebat un expert si am primit urmatoarele argumente.

In primul rand salvezi mult spatiu. Vei    avea spatiu marit pentru depozitare. Forma modificata a cabinetului de sub chiuveta de bucatarie de colt ofera spatiu amplu pentru pastrarea produselor de curatat si a uneltelor utilizate in mod curent in jurul bucatariei sau chiar in gradina. In plus, nu mai trebuie sa iti mai faci griji pentru tevile de scurgere, pentru ca acum totul incape sub chiuveta de colt.

Chiuvetele de colt utilizarea spatiului in cel mai eficient mod posibil, mai ales in bucatariile foarte mici, unde fiecare centimetru conteaza.

Chiuveta este foarte importanta pentru ca este cel mai folosit element din intreaga bucatarie. Amplasarea chiuvetei de bucatarie pe colt este o solutie practica deoarece toate celelalte zone de interes de aici, precum blatul de lucru, frigiderul sau cuptorul trebuie sa fie cat mai aproape de aceasta.

In cazul in care amplasam chiuveta pe colt putem folosi si spatiul ramas liber de deasupra cit si cel de desubt. Sub chiuveta putem opta pentru un sistem de depozitare de colt, iar deasupra putem amplasa cateva rafturi pentru a depozita ustensilele de bucatarie.

Chiuvetele din inox pastreaza un standard inalt de fabricatie, compania noastra oferindu-va o garantie de 5 ani pentru orice model ati alege. In pachetul de livrare pot fi incluse o garnitura de scurgere, un ventil de oprire, insa puteti alege si alte accesorii optionale. Aspectul luxos si stralucitor al acestora este obtinut dupa procese indelungate de lustruire. Puteti opta pentru chiuvete cu suprafata satin-lucioasa sau cu suprafata de tip panzat (anticalcar), pentru chiuvete cu montare conventionala pe blat, la nivelul blatului sau sub blat, pentru chiuvete cu o singura cuva sau doua, cu sau fara picurator, cu spalator fructe, chiuvete pe colt, de dimensiuni mici sau mari.

Cu ajutorul chiuvetei de colt creezi o linie continua care aduce simetrie si sentimentul de ordine in spatiul cel mai des folosit din casa ta.

 

Recomandari:

chiuveta de colt

  1. Chiuveta granit Schock Primus C-200 Nero 840 x 840 mm este un model ce demonstreaza excelenta rezistenta impotriva uzurii a partcullelor de cuart utilizate in tehnologia CRISTALITE® PLUS

detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

Chiuveta de colt bucatarie inox

 

 

2. Chiuveta de colt bucatarie Nefeli, 1020x550mm, adancime 200mm, montare pe blat, inox, finisaj lucios

detalii si pret

Recomandari

Comments are closed.