Cum alegi un robot de bucatarie bun?

Cum alegi un robot de bucatarie bun?

Robotul de bucatarie este un dispozitiv modern, proiectat pentru a automatiza diverse sarcini in bucatarie, pentru a va face viata mai usoara. O bucatarie moderna trebuie sa aiba, in mod necesar, un astfel de dispozitiv echipat!
Robotul de bucatarie poate efectua diverse operatii, cum ar fi taierea, maruntirea, framantarea, tocatul sau storsul. Functiile si caracteristicile difera in mod semnificativ in functie de producator sau de model.
Achizitia unui robot de bucatarie poate fi o investitie destul de scumpa, pentru care va trebui sa acordati o mare atentie la detalii, care pot face diferenta.
Cum alegi cel mai bun robot de bucatarie?

Raspunsul este simplu: alege-l in functie de scopul sau nevoile pe care le aveti.
Mai jos puteti citi cateva recomandari cu privire la criteriile principale in alegerea procesorului de alimente.
Consumul de energie

Asa cum am spus, robotul de bucatarie este o investitie importanta, astfel incat este necesar sa acordati o atentie sporita la clasa de energie pentru dispozitivul pe care doriti sa-l achizitionati Este important sa consume putin pentru a nu avea nici un inconvenient atunci cand soseste factura la electricitate.

Cand calculati consumul unui dispozitiv, ia in considerare nu doar puterea in sine a acestuia. Tineti minte ca un produs alimentar cu o putere mai mare va termina treaba mult mai rapid in comparatie cu o putere mai mica. Deci, acesta este alimentat cu energie intr-o perioada mai scurta de timp.
Zgomot

Numarul de decibeli produs de robotul de bucatarie in timpul functionarii este, de asemenea, un criteriu important in alegerea aparatului.
Stim cu totii cat de neplacut este un mediu zgomotos. In funcție de bugetul dvs., alegeti un produs cu un nivel de zgomot redus.
Recomandarea mea ar fi ca numarul de decibeli sa nu depaseasca nivelul de 80.
Sisteme de siguranta

Sistemele de siguranta care sunt incluse produsului acestea sunt foarte importante, mai ales daca aveti copii mici.
Cumparati un robot de bucatarie care include cat mai multe sisteme de siguranta. Sistemul de blocare este esential, asa ca o sa va protejati in momentele de oboseala sau lipsa de concentrare, iar pe cei mici in momentele de curiozitate.

Multifunctionalitatea

Robotul de bucatarie este un dispozitiv multifunctional in sine, dar, asa cum am spus in introducere, functiile pe cere le indeplineste variaza de la un model la altul.

O sarcina importanta in bucatarie este tocalul si maruntitul, care poate fi realizata cu usurinta de catre majoritatea produselor disponibile. In functie de unitatea de alimentare si materialul de constructie al lamelor sale, se poate marunti diverse alimente moi, cum ar fi fructele si legumele, dar, de asemenea si alimente mai dure, cum ar fi nuci sau bucati de ciocolata.
In cazul in care aceste sarcini le efectuati in mod frecvent a alege un robot de tip “Food procesor”. Acesta are o putere de peste 700 W si accesorii pentru a taia rapid si eficient.

Carnea poate fi tocata fara brobleme de un robot de bucatarie. In acest fel poti toca acasa carnea pentru diverse preparate delicioase. Robotul de bucatarie se va dovedi, de asemenea, foarte util in timpul sarbatorilor.

Daca sarcina principala a robotului de bucatarie este tocatul carnii atunci recomandarea noastra este sa alegeti unul cu o putere mai mare. In general, puterea lor maxima atinge o valoare maxima de 1000 W.

Un robot de bucatarie poate prelua sarcinile unui blender. Acesta este capabil de a face delicioase feluri de mancare, cum ar fi supe, piureuri sau chiar diferite tipuri de inghetata de acasa.
In cazul in care obisnuiesti sa faci deserturi in mod frecvent, trebuie spus robotul de bucatarie te ajuta in acest sens. Un dispozitiv echipat cu rezervor si lame va framanta aluatul scapand astfel de cea mai dificila sarcina in bucatarie.

Pret

Pretul unui produs este, in general, proportional cu calitatea produsului. Pretul porneste de la 200-300 lei si poate depasi suma de 1.000 de lei.
Analizeaza cu atentie daca pretul produsului este corect, in functie de marca si functionalitate.

Roboti de bucatarie recomandati

  1. Robot de bucatarie 600 W Bosch

robot de bucatarie 600 W

 

MUM4 – seria practica de roboti de bucatarie – ofera calitatea exceptionala Bosch si o gama larga de accesorii optionale. Usor de curatat datorita suprafetelor plane si a accesoriilor ce permit spalarea in masina de vase. Grad mare de siguranta prin protectia la suprasarcina. MultiMotion Drive: pentru rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor, datorita sistemul dinamic de mixare 3D. Bol de inox cu capacitate mare de prelucrare (3.9 litri, maximum 2 kg aluat)

detalii si pret

 

 

 

2. Robot de bucatarie Electrolux 1000 W

Robot de bucatarie Electrolux Assistent EKM4000, 1000 W

Robotul Assistent EKM4000, disponibil in culoare rosie, vine echipat cu un carling in forma de spirala, un tel si un dispozitiv plat pentru a va ajuta in munca dumneavoastra in bucatarie: sa framantati aluatul pana devine lipicios, sa zdrobiti cartofii in cel mai bun mod, sa bateti spuma de ou la mare viteza sau sa amestecati usor untul pentru creme. Indiferent ce vreti sa faceti si pentru cati invitati, robotul Assistent va rezolva trebuirile pentru dumneavoastra.

detalii si pret

Comments are closed.