Combina frigorifica Artic ANK305 oferta

Combina frigorifica Artic este potrivita pentru tine si familia ta avand volumul net total de 291 l, din care 87 l  congelatorul. Are sistem de dezghetare automat.

Comandand online combina frigorifica Artic beneficiezi de livrare gratuita si 5 ani de garantie. In plus pe site ai optiunea de ridicare gratuita a produsului vechi la oricare combina frigorifica comandata.

combina frigorifica artic

 

detalii si pret

Combina frigorifica Artic caracteristici:

 

Clasa energetica Ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A. Te vei bucura de functiile acestui frigider, cu un consum redus de energie.

Toate frigiderele si combinele frigorigica Artic vin cu un termostat, insa acest tip de frigider are termostat ajustabil. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit, care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

Rafturi ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului din frigider in functie de nevoile tale. Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Frigiderul tau va avea intotdeauna suficient spatiu!

XXL Bottle inseamba raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele vor fi bine fixate si mereu la indemana, iar tu vei avea spatiu pentru orice tip de recipient. Rafturile ajustabile pozitionate pe usa ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul!

Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in modul cel mai convenabil pentru tine si bucataria ta. Astfel, usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

Garden Fresh este un compartiment spatios si convenabil plasat care pastreaza fructele si legumele la fel de proaspete si gustoase ca in ziua in care au fost culese!

Garnitura antibacteriana inseamna ca garnitura usilor contine aditivi speciali ce previnr formarea bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta.

 

 

Recomandari

Tags:

Comments are closed.