Coaste de porc chinezesti

Coaste de porc chinezesti facute la mine acasa. Coaste nu gluma.
Am cumparat 3 casolete de coaste de porc, ginger, usturoi, sos soia, 4 limene, ulei, am pus si zahar.
Am taiat coastele mici, le-am pus in wok cu ulei si apa pana lea acopeir si le-am lasat sa fiarba. Dupa evaporarea apei incep sa se caleasca in uleiul ramas. Le-am calit bine.
Separat intr-o oala mica, am caramelizat zaharul pe care l-am stins cu sos de soia si zeama de la doua limene, plus cateva linguri de apa.
Cand erau aproape gata rumenite coastele am adaugat gingerul bine tocat. Dupa 2-4 minute usturoiul. Dupa un minut (nu mai mult) am pus si sosul mai devreme pregatit, plus zeama de la 2 limene! Live din bucatarie!

20140405-211051.jpg

20140405-211102.jpg

20140405-211112.jpg

20140405-211120.jpg

20140405-211127.jpg

20140405-211137.jpg

20140405-211144.jpg

Recomandari

Comments are closed.