Ceafa de porc intreaga la cuptor

Ceafa de porc intreaga la cuptor. Prima etapa: o bucata ceafa de 3 kg, sare mare de sac, piper, cimbru si oregano, pe toata suprafata intins mustar clasic si peste boabe de mustar. 12 ore la frigider sau la temperatura camerei daca este toamna. Maine o pun direct pe gratarul incins pe toate partile, dupa care o punem in oala de lut la cuptor cu bere neagra. Spre final, din cand in cand, cuburi de unt gras, care sa se topeasca usor in cuptor. Poze de azi, maine restul!

ceafa de porc la cuptor cu mustar si bere

ceafa de porc la cuptor cu mustar si bere

 

Ceafa de porc intreaga

Ceafa de porc intreaga

Ceafa de porc intreaga la cuptor

Ceafa de porc intreaga la cuptor

IMG_3342.JPG IMG_3343.JPG IMG_3346.JPG IMG_3344.JPG

 

 

 

Recomandari

Comments are closed.