Cat zahar se pune la vin mana a doua

Cat zahar se pune la vinul de mana a doua? Am cautat pe net, dar informatia am luat-o de la batrani. Se pune un kilogram de zahar la 10 litri de apa. O galeata de apa cu un kg de zahar se pune la 3 galeti de boasca. Eu am avut initial aproximativ 700 de kg de struguri, am tras pana acum 240 de litri si sper sa mai trag 80. Din kilogramele de struguri trebuie sa iasa aproximativ 60% vin mana intai. Anul trecut am pus putin zahar pt mana adoua. Dar din vinul mana a doua am facut coniac. L-am distilat. Anul acesta pun peste toata cantitatea 30 de kg de zahar si 30 de galeti de apa. Daca intra atat in vasul “tocitoare”, care are o capacitate de 500 litri. Revin cu informatii.

Am scris un articol cum am facut Coniac din vin aici. Sper sa va ajute aceste informatii

Recomandari

No comments yet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.