Aragaz ieftin. Oferte Aragazuri Pret intre 500 si 1000 lei

Aragaz ieftin. Oferte Aragazuri Pret intre 500 si 1000 lei

Cautati un aragaz ieftin iar cele de pe site-urile de anunturi arata in ultimul hal? Sunt de parere ca un aragaz la mana a doua nu este vandut pentru ca functioneaza perfect. Trebuie sa va ganditi ca daca vreti un aragaz ieftin care sa va fie de folos trebuie sa consultati ofertele noi sau resigilate de pe site-ul Emag ( click aici). Oferte considerabile la aragaz ieftin insa resigilat am gasit si cu reduceri de 45%.

Ce inseamna aragaz ieftin resigilat?

Un produs resigilat inseamna ca a fost returnat de un client care fie s-a razgandit dupa ce l-a desfacut, fie ca nu i se potrivea dorintelor lui. Cei din magazin nu accepta retururi de produse sparte sau care nu mai functioneaza. In plus aragazul comandat de pe site beneficiaza de garantie 24 de luni, in schimb aragazul sh luate de pe site-urile de anunturi nu beneficiaza de nici o garantie, clar.

Asadar am gasit aragaz nou ieftin si aragaz sh ieftin cu reducerile aplicate. Comparati si vedeti care este mai convenabil pentru dumneavoastra:

aragaz ieftin arctic resigilatAragaz Arctic UAM4S, Gaz, Dispozitiv siguranta, 50 cm

 

Safety Plus Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental.

pret resigilat:509,99 Ron

pret nou: 649,99 Ron

detalii si pret

 

 

 

aragaz hansaAragaz Hansa FCGX61109 pe Gaz cu 4 arzatoare, Grill, Rotisor electric, Aprindere electrica, Lampa, 60 cm, Inox

pret aragaz resigilat: 819,99 Ron

Pret aragaz nou: 1029,99 Ron

detalii si pret

aragaz zanussiAragaz Zanussi ZCG210U1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, 50 cm, Alb

Pret aragaz resigilat: 719,99

Pret aragaz nou: 842,64

detalii si pret

Consulta ofertele disponibile pe site si sigur vei gasi o oferta pentru aragaz ieftin mult dorit

Recomandari

Comments are closed.