Amenajeaza bucataria in rate fara dobanda

Vrei sa iti amenajezi bucataria modern fara sa cheltui multi bani odata? Acum ai gasit solutia. Cumperi online tot ce ai nevoie pentru bucataria mult visata, de la mobila la electrocasnice, combine frigorifice, masini de spalat vase, la plite si cuptoare incormorabile, absolut orice ai nevoie pentru bucataria ta cu plata in rate fixe fara dobanda.

Amenajeaza bucataria in rate fara dobandadetalii si pret

La eMAG poti plati si prin programele de rate fara dobanda! Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

 

– Card CETELEM

–  ING Credit Card – ING Bank

– Star CARD – Banca Transilvania
– CardAvantaj si Optimo Card (pentru cumparaturile efectuate in showroom-urile eMAG)
– Card Raiffeisen Bank *doar pentru produsele vandute de eMAG
– Bonus Card Garanti
– BRD Finance

– BCR – Cardul BUN de PLATA

– Bancpost

– EuroLine American Express si EuroLine-MasterCard

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

 

Pasul 1: alegi numarul de rate dorit, introduci datele cardului si, in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil, vei putea alege numarul de rate;
Pasul 2: alegi numarul de rate dorit disponibile pentru tipul tau de card;
Pasul 3: apesi butonul Plateste.

 

In cazul platii cu cardul de credit ING Credit Card, introduci datele cardului si apesi butonul Plateste. Dupa efectuarea platii, vei putea esalona valoarea cumparaturii in rate raspunzand cu optiunea dorita la SMS-ul trimis de banca.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

Folosind ING Credit Card beneficiezi de 12 rate fara dobanda, 24 sau 36 de rate cu dobanda 12%  sau plata integrala.

 

 

Programul de plata in rate folosind cardul ING Credit Card este disponibil pentru toate cumparaturile mai mari de 100 lei efectuate atat online, cat si in showroom, pentru orice produs listat in site-ul eMAG inclusiv produsele Marketplace.

* Plata cu cardul de cumparaturi pentru comenzi eMAG-Marketplace se face exclusiv online

 

Pentru a plati online, in procesul de comanda selecteaza optiunea de plata “Online cu card bancar” cu plata integrala. Ulterior efectuarii tranzactiei, banca iti ofera posibilitatea de a o esalona in 12 rate cu 0% dobanda sau in 24 sau 36 de rate cu o dobanda anuala de 12%. Iti poti exprima optiunea raspunzand la SMS-ul care confirma efectuarea platii sau sunand la serviciul de Relatii Clienti al bancii. Chiar daca nu optezi pentru rate, pentru tranzactia efectuata cu cardul beneficiezi de o perioada de gratie de pana la 45 de zile.

 

Programul de rate se aplica pentru cardurile de credit ING emise dupa data de 15 iulie 2013 si care nu inregistreaza intarzieri la plata sumelor datorate

Afla mai multe detalii aici

Recomandari

Comments are closed.